Корнієнко отримав менше голосів від "слуг" через COVID-19

Він отримав 223 голоси від "Слуги народу"
Корнієнко отримав менше голосів від "слуг" через COVID-19
Олександр Корнієнко Фото: сторінка депутата у Фейсбук
19 Жовтня 2021, 13:18
читать на русском

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко переконаний, що отримав менше голосів від "слуг" за його нове призначення, ніж очікував, через пандемію коронавірусу.

Про це повідомив Олександр Корнієнко, передає PavlovskyNews.

Це нормальний робочий процес. З огляду на голос Руслана Стефанчук, я порахував, що це 223, але не 226. По-перше, у нас знову ковід. Уже є двоє хворих, - сказав Олександр Корнієнко.

Корнієнко не зазначив, хто саме захворів на коронавірус з народних депутатів від фракції "Слуга народу", адже це особиста інформація.

Нагадаємо, 7 жовтня голову Верховної Ради Дмитра Разумкова звільнили з посади спікера парламенту, якого за два дні до цього відсторонили від роботи. Ініціатором виступила фракція "Слуга народу", а за звільнення проголосували 284 народних депутати.

При цьому на посаду віцеспікера одразу розглядали голову партії "Слуга народу" Олександра Корнієнко. Саме його фракція делегувала на це крісло.

Вже 8 жовтня Верховна Рада призначила першого заступника голови ВРУ Руслана Стефанчука спікером парламенту. Відтак, крісло віцеспікера звільнилось.

Читайте також

1