Лерос попросив Раду переселити Зеленського до Януковича на золотий унітаз (відео)

Своєю чергою, нардеп Гончаренко клопотав, аби президентові виділили синтезатор
Лерос попросив Раду переселити Зеленського до Януковича на золотий унітаз (відео)
Народний депутат Гео Лерос та президент України Володимир Зеленський (фото: УНІАН)
3 Грудня 2021, 14:45
читать на русском

Нардепи Лерос і Гончаренко надіслали до Ради відповідні запити, у яких просили забезпечити президента України Володимира Зеленського найнеобхіднішими речами на випадок нових "державних переворотів".

Ці запити під час сесії озвучила віцеспікерка Ради Олена Кондратюк.

Нардеп від "Євросолідарності" Олексій Гончаренко (досьє Олексія Гончаренка) подав запит про те, щоб подарувати Президентові синтезатор "для підтримки сценічного образу та другого випуску шоу "Брати Ціцько, гра без штанів", а позафракційний Гео Лерос (досьє Гео Лероса) просив забезпечити Зеленського підгузками на випадок майбутніх акцій протесту та переселити президента до Януковича у Межигір`я, щоб забезпечити його "гідними умовами життя, включаючи золотий унітаз". Однак парламентарі не підтримали жодної ініціативи своїх колег.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський під час пресмарафону розповів про отримання ним інформації, що в Україні на 1-2 грудня готується державний переворот. Правоохоронці СБУ відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Своєю чергою президент США Джо Байден висловив занепокоєння через заяву Володимира Зеленського про можливість державного перевороту в Україні.

30 листопада Олександр Корнієнко заявив, що у правоохоронних органів нібито є інформація щодо проплачених мітингів біля будівлі парламенту у Києві. За його словами, людям у регіонах роздають по тисячу гривень за участь у такому протесті.

Водночас 1 грудня у Києві відбулися масштабні акції протесту опозиційних сил, які вимагали відставки Зеленського та Єрмака. правди про "вагнергейт" та зниження податкового навантаження.

Читайте також

1