Політолог пояснив, чому "слуги" залякують українців державним переворотом

Будь-які опозиційні прояви можуть розглядатися владою як переворот
Ексклюзив
Політолог пояснив, чому "слуги" залякують українців державним переворотом
Слуга народу Фото: sluga-narodu.com
30 Листопада 2021, 20:51
читать на русском

Політолог Микола Спірідонов вважає, що перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко зробив інформаційний вкид щодо державного перевороту в Україні, підтвердження якому наразі немає.

Про це експерт розповів ексклюзивно для Парламент.UA.

Головним завдання "слуг народу" зараз є перебити несприятливу для них інформаційну повістку: розслідування Bellingcat, розслідування Бігуса, розслідування "Української правди". Зеленський і його команда показують, що будь-які опозиційні прояви з боку засобів масової інформації або з боку власників цих засобів масової інформації, або з боку депутатів влада може розглядати як спробу державного перевороту та відповідним чином на них реагувати: можуть бути обшуки, затримання та інше, - сказав він.

Політолог нагадав, що Олег Ляшко говорив ще тиждень тому про акцію протесту, яка має відбутись 1 грудня. На його думку, в цьому випадку "слуги народу" грають на упередження, мовляв, кожен, хто наважиться на цю акцію вийти, є учасником державного перевороту.

Корнієнко натякнув, що за мітинг Ляшка платять 1000 грн. Це спрямовано і на тих, хто планував вийти на протест: щоб він подумав, що буде дурним, якщо вийде задарма. Корнієнко зробив інформаційний вкид, підтвердженню якому наразі немає, - наголосив експерт.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський під час пресмарафону розповів про отримання ним інформації, що в Україні на 1-2 грудня готується державний переворот. Правоохоронці СБУ відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Своєю чергою президент США Джо Байден висловив занепокоєння через заяву Володимира Зеленського про можливість державного перевороту в Україні.

30 листопада Олександр Корнієнко заявив, що у правоохоронних органів нібито є інформація щодо проплачених мітингів біля будівлі парламенту у Києві. За його словами, людям у регіонах роздають по тисячу гривень за участь у такому протесті.

Читайте також наш матеріалДержпереворот, зізнання щодо "вагнергейту" та сварки з журналістами: головне з пресмарафону Зеленського

Читайте також

1