Міністр Чернишов використовує номери прикриття і спецсигнали, їдучи столицею (відео)

Журналісти-розслідувачі спостерігали за "Мерседесом" міністра та "Фольксвагеном" його охорони
Головне
Міністр Чернишов використовує номери прикриття і спецсигнали, їдучи столицею (відео)
Олексій Чернишов (фото: УНІАН)
15 Грудня 2021, 19:41
читать на русском

Авто охорони міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова, який товаришує з президентом Володимиром Зеленським, використовує номери прикриття і спецсигнали під час руху дорогами Києва.

Про це йдетья в розслідуванні "Української правди"

Журналісти помітили, як авто охорони Чернишова їхало з увімкненими проблисковими маяками, застосовувало звуковий спецсигнал, зупиняло зустрічний потік машин і всупереч правилам звертало в бік офісу мільярдера та нардепа від партії "ОПЗЖ" Ігоря Абрамовича.

Авто охорони міністра обладнане проблисковими маяками. Номерних знаків "Фольксвагена" немає у базі поліції, а це означає що Чернишову з невідомих причин можна використовувати оперативні номерні знаки – "номери прикриття".

За інформацією джерел УП в політичних колах, дружина президента Володимира Зеленського Олена товаришує з дружиною Олексія Чернишова.

Чернишов був також єдиним з членів уряду, хто цьогоріч відвідував святкування дня народження президента Зеленського та приїжджав у державну резиденцію в Карпатах на день народження керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

УП звернулася до міністра Чернишова з питаннями, на яких підставах авто його супроводу використовує спецзасоби та має оперативні номерні знаки, але на момент публікації він не відповів.

Нагадаємо, днями на Youtube оприлюднили другу частину розслідування про святкування 50-річчя глави Офісу президента Андрія Єрмака на держдачі у Синьогорі, довкола якого розгорівся скандал з гелікоптерами ДСНС.

Читайте також

1