Монастирський сказав, коли МВС назве причини смерті Полякова

Перші результати експертиз обіцяють оприлюднити за тиждень
Важливо
Монастирський сказав, коли МВС назве причини смерті Полякова
Денис Монастирський (Фото: Слуга народу)
12 Жовтня 2021, 14:15
читать на русском

Приблизно через тиждень можуть з'явитися перші результати у справі про вбивство народного депутата України Антона Полякова.

Як повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, це пов'язано з тим, що невдовзі слідство отримає точні результати експертиз.

Триває розслідування. Призначена велика кількість експертиз. Я думаю, що згодом уже будуть точні результати експертиз, зокрема і гістологічної - це ще десь мінімум тиждень. Тоді вже можна буде сказати про певну версію, яка буде основною, - зазначив він.

Директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко додав журналістам, що в організмі Антона Полякова було виявлено метадон.

Детальніші відповіді про цю хімічну речовину, про час, можливий спосіб та наслідки її потрапляння у організм Антона Полякова нададуть тільки подальші дослідження експертів, - сказав він.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також