Нардеп Абрамович не відвідує засідання Ради та відсиджується у Франції - ЗМІ

Його автівку зафіксували біля вілли його колег по ОПЗЖ Юлії та Сергія Льовочкіних
Нардеп Абрамович не відвідує засідання Ради та відсиджується у Франції - ЗМІ
Ігор Абрамович / Фото: wikipedia.org
5 Травня 2022, 13:43
читать на русском

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" покинув Україну ще до початку повномасштабної війни РФ та досі не повернувся. Він не відвідує засідання Верховної Ради та, ймовірно, проживає у Франції. Його позашляховик був зафіксований декілька разів протягом квітня на Лазуровому узбережжі в околицях Ніцци.

Про це йдеться у матеріалі журналістів "Схем" та французького видання Nice-Matin. Сам він ігнорував прохання журналістів про коментар.

Фото: Радіо Свобода

У комуні Сен-Жан-Кап-Ферра, за шість кілометрів від Ніцци, 12 та 28 квітня було зафіксовано автомобіль Land Cruiser, який, за даними джерел "Схем" у Нацполіції, належить мільярдеру і народному депутатові від ОПЗЖ Ігорю Абрамовичу.

Автомобіль, який належить Ігорю Абрамовичу / Фото: Радіо Свобода

Автівка обидва рази рухалася вулицями, прилеглими до французької вілли Сергія та Юлії Льовочкіних – колег Абрамовича з ОПЗЖ.

Вілла Льовочкіних у Франції / Фото: Радіо Свобода

За даними "Української правди" депутат Абрамович вилетів до Польщі ще 12 лютого. Після цього в Україні його не бачили. На сайті Харківської міськради повідомлялось, що він взяв участь в онлайн-обговоренні майбутніх планів щодо відбудови Харкова за участі всесвітньо відомого архітектора Нормана Фостера.

Журналісти "Схем" запитали у нардепа, чи перебуває він у Франції та коли збирається повертатися в Україну. Він не відповів на дзвінки та повідомлення.

Нагадаємо, що народні депутати-мільйонери від "Опозиційної платформи - За життя" Сергій та Юлія Льовочкіни до початку повномасштабної війни покинули України та досі не повернулись. Ймовірно, Юлія Льовочкіна, проживає на своїй на віллі у Франції, місцеперебування Сергія Льовочкіна досі невідоме.

Читайте також

1