Нардеп Семінський купив своєму синові квартиру в Австрії

Також Семінський оплачує нащадку навчання - у 2022 році на це він витратив 691 357 грн.
Нардеп Семінський купив своєму синові квартиру в Австрії
Олег Семінський
19 Березня 2024, 14:30
читать на русском

Народний депутат Олег Семінський зі “Слуги народу” відправив свого сина Романа за кордон, а саме в Австрію. Мало того - купив там для нього квартиру. Записано житло на депутата, а Роман має право користування. Також політик оплачує нащадку навчання - у 2022 році на це він витратив 691 357 грн.

Про це стало відомо з декларації народного обранця.

Олег Семінський відомий конфліктом з Миколою Тищенком, який звинувачував його у тому, що він володіє колцентром, що нібито працює в інтересах росії. Микола Тищенко у 2023 році раптово почав позиціонувати себе як борця з шахрайськими кол-центрами. У серпні він розгромив одну з таких установ, яка була розташована поруч із громадською приймальнею Олега Семінського. Нардеп також прибув на місце події, намагаючись розібратися з Тищенком. Відео їхньої суперечки того ж дня було опубліковано в мережі.

У 2012 році, Олег Семінський, бувши головою правління "Нафтогазвидобування", зник за пару днів до продажу компанії, тим самим заблокувавши угоду. Його шукали протягом декількох років. Через три роки після зникнення він повернувся і розповів, що був викрадений і весь цей час знаходився в полоні. Тоді ж він заявив, що до його викрадення причетний ексміністр транспорту Микола Рудьковський. У лютому 2021 року прокуратура разом з СБУ заявили про розкриття злочину.

Нагадаємо, Данило Гетманцев, нардеп, голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики подав декларацію про доходи, у якій виявили схему щодо оренди житла. Виявляється, його дружина і сини живуть у Франції. А він орендує для них велику квартиру у фірми, що належить його рідній матері.

Депутат забороненої партії ОПЗЖ Олександр Пузанов у своїй декларації показав, що з початку повномасштабного вторгнення відправив свою родину за кордон. Його дружина Олена Пузанова та доньки Олександра та Анастасія отримали тимчасовий захист в Іспанії.

В Іспанію переїхала і родина колишнього актора шоу "Квартал 95", а нині депутата від “Слуги народу” Юрія “Юзіка” Корявченкова. У декларації депутат зазначив, що з 1 червня 2022 року (тобто на 4-й місяць повномасштабної війни) його дружина Тетяна з двома доньками та сином отримали право користування квартирою в Іспанії.

Депутатка від “Слуги народу” Леся Забуранна ще до війни відправила свою дочку Єлизавету у Велику Британію. Політикиня винаймає квартиру для своєї дитини з 1 січня 2022 року. Але дівчина все ж оформила там посвідку на тимчасовий захист.

Жінка ще одного “слуги народу”, Михайло Радуцького, теж поїхала за кордон. Людмила Радуцька з березня 2022 року знаходиться під тимчасовим захистом у Румунії, там вона орендує будинок.

Дружина та діти нардепа від “Батьківщини” Сергія Соболєва напередодні повномасштабного вторгнення перебралися до США, де отримали тимчасовий захист. Там дружина політика з 1 лютого 2022 року винаймає житловий будинок площею у 173 кв м для себе та дочки Меланії й сина Івана.

Читайте також