Нардеп Шевченко, який їздив до Лукашенка, приписав собі в заслуги звільнення Київщини

За словами нардепа, російські окупанти відійшли від Києва завдяки "політико-дипломатичній лінії", якою, як каже нардеп, займався він особисто
Нардеп Шевченко, який їздив до Лукашенка, приписав собі в заслуги звільнення Київщини
Шевченко Євгеній (фото: Facebook)
28 Листопада 2023, 14:42
читать на русском

Нардеп Євген Шевченко, якого виключили зі "Слуги народу" та який відомий своїми проросійськими поглядами, заявив, що звільненню Києва у 2022 році потрібно завдячувати в першу чергу йому, а не ЗСУ.

Відео він опублікував у Tik-Tok.

Зокрема, Шевченко прокоментував момент в інтерв’ю глави фракції "Слуги народу" Давида Арахамії, де той розповідав про домовленість з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

За словами нардепа, російські окупанти відійшли від Києва завдяки "політико-дипломатичній лінії", якою, як каже нардеп, займався він особисто та начальник Головного управління розвідки, генерал Кирило Буданов.

"А всі кричали, що слава… комусь іншому. Звичайно, що військові зробили найбільше. Але якби ми з Будановим не організували ці перемовини ми не знаємо чим би все закінчилося", – каже нардеп.

На початку повномасштабного вторгнення нардеп Шевченко з'явився у Раді у формі ЗСУ.  Також його називали агентом ГУР МОУ та навіть публікували в мережі фото його документів.

Зокрема, начальник Головного управління Міністерства оборони Кирило Буданов зізнався в інтерв'ю, що народний депутат Євгеній Шевченко справді вів таємні переговори із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком на прохання українських спецслужб.

Не так давно Шевченко взявся критикувати головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Нардеп намагався перекласти відповідальність за надмірний піар контрнаступу ЗСУ саме на Валерія Залужного.

Також Шевченко конфліктує із заступницею голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народною депутаткою від "Слуги народу" Мар’яною Безуглою.

Читайте також

1