Нардепка Буймістер прокоментувала бажання "слуг" виключити її з фракції

У парламент приходять для того, аби змінити Україну та наблизити її до європейських стандартів
Ексклюзив
Нардепка Буймістер прокоментувала бажання "слуг" виключити її з фракції
Людмила Буймістер, фото Facebook
7 Жовтня 2021, 16:23
читать на русском

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Людмила Буймістер заявила, що у неї не було розмови з керівництвом фракції щодо її виключення.

Про це вона розповіла ексклюзивно для Парламент.UA.

У нас ніколи не було предметної розмови з керівництвом фракції з цього приводу. Було, щось на кшталт: "Та от, будемо тебе виключати, хі-хі-ха-ха, бо ти не голосуєш", - сказала Людмила Буймістер.

За її словами, скоро фракції не залишиться, якщо з неї будуть виключати всіх, хто не згоден з тією версією законопроєкту, що голосується.

Чи ми будемо олігархічні групи до "Слуги народу" приєднувати? Тоді зрозуміло чому мене не хочуть слухати по антимонопольній реформі, чому не хочуть пускати до президента. Я написала закон, який підтримали всі антимонопольні відомства цивілізованого світу: європейські, американські. В мене цілий стос листів від них лежить. Ми його писали разом зі світовими експертами, - пояснила нардепка.

Вона додала, що в парламент приходять для того, аби змінити Україну та наблизити її до європейських стандартів.

Нагадаємо, у липні народна депутатка Людмила Буймістер, яка єдина зі всієї фракції "Слуг народу" не проголосувала за законопроєкт про олігархів, заявила, що готова за власним бажанням вийти з лав фракції.

Читайте також наш матеріал: Закон Зеленського про олігархів: чи буде тиск на свободу слова та чи виживуть медіахолдинги

Читайте також