Нову марку "Українська мрія" презентувала Укрпошта - фото

Нову марку можна замовити від 28 червня
Нову марку "Українська мрія" презентувала Укрпошта - фото
Нова марка “Мрія” Фото: https://www.facebook.com/ukrposhta
28 Червня 2022, 16:42
читать на русском

Укрпошта випустила нову поштову марку "Українська мрія", якам символізує незламність українського народу.

Марка присвячена найбільшому у світі літаку АН-225 "Мрія", який російські окупанти знищили наприкінці лютого в Гостомелі.

Компанія повідомила, що від сьогодні марку можна придбати у відділеннях Укрпошти.

Нова марка "Мрія" Фото: https://www.facebook.com/ukrposhta

Також продаж марок стартував онлайн на українських та міжнародних маркетплейсах:

• Онлайн-магазин Укрпошти: bit.ly/up-mriya-marka
• Amazon: https://amzn.to/3Ou7VCJ
• Ebay: https://ebay.to/3xZnw6h
• ROZETKA: bit.ly/mriya-marka
• ROZETKA (тут можна придбати мерч): bit.ly/up-rozetka
• Kasta: bit.ly/mriya-kasta
• Prom: bit.ly/mriya-prom

Марки "Українська мрія" вийшли тиражем 3 млн примірників. Кожен покупець зможе придбати до 2 листів марок та до 5 конвертів.

Керівник Укрпошти Ігор Смілянський розповів, що ескіз для нової марки намалювала одинадцятирічна Софія Кравчук із м. Любомль Волинської області.

Смілянський також повідомив, що Укрпошта з 28 червня відкриває свій магазин на Amazon і стає першою поштовою компанією у світі, яка це зробила.

Попри те, що в основному законі України не закріплено право українців мати доступ до майданчика Amazon, нам з командою дуже хотілось це право їм надати. Тим більш, там багато корисних речей для ЗСУ та ТО. І ми будемо робити все, щоб ця мрія здійснилась. Але поки Амазон не йде до нас, ми вирішили піти до Амазону, щоб краще познайомитись з ним, перед тим, як привести його в Україну. Ми довго до цього йшли, і тепер наші клієнти по всьому світу, а особливо у США, зможуть долучитись до української мрії. І хто знає, може зовсім скоро на цьому майданчику, в магазині Укрпошти з’являться і Ваші товари, які ми із задоволенням доставимо в США, здійснивши мрію виходу на світовий ринок, - зазначив він.

Раніше Укрпошта випустила марки із зображенням російського корабля якому український захисник показує правильний напрямок. Ідея створення цієї марки виникла після історії, коли військовослужбовець на острові Зміїному запропонував російському кораблю "піти нах..." у відповідь на заклик рашистів скласти зброю та здатися у полон. Ця марка стала мегапопулярною серед українців, які вишукувалися у довжелезні черги, аби придбати її.

Також марку назвали пророчою, оскільки на наступний день після її випуску саме той корабель рф "Москва", який зображено на марці, зазнав удару українською ракетою "Нептун" та пішов на дно.

Укрпошта згодом оголосила про створення нової марки. Українці методом голосування вирішили, що вона матиме назву "Доброго вечора, ми з України!". 

Читайте також

1