Опитування Зеленського: президент озвучив друге запитання

Главу держави цікавить думка громадян щодо створення на Донбасі вільної економічної зони
Головне
Опитування Зеленського: президент озвучив друге запитання
Володимир Зеленський (фото: УНІАН)
15 Жовтня 2020, 10:17
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський назвав друге питання загальнонаціонального опитування.

Про це повідомляє Офіс президента у Facebook.

Главу держави цікавить думка громадян щодо створення на Донбасі вільної економічної зони.

Президент України Володимир Зеленський назвав друге питання загальнонаціонального опитування. Главу держави цікавить думка громадян щодо створення на Донбасі вільної економічної зони.

Gepostet von Офіс Президента України am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Загалом питань має бути п'ять.

14 жовтня президент Володимир Зеленський озвучив перше запитання з п’яти анонсованих на опитуванні у день місцевих виборів 25 жовтня.

Читайте також

За словами Зеленського, українці зможуть відповісти на це та інші запитання на дільницях.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) закликав українців прийти на дільниці 25 жовтня не лише, щоб проголосувати за кандидатів на місцевих виборах, а й відповісти на 5 актуальних запитань, які зараз обговорюються у суспільстві.

Водночас президент не сказав, про які 5 важливих питань іде мова, але пообіцяв озвучити відповідну інформацію трохи згодом.

Своєю чергою, у Центральній виборчій комісії запевнили, що не долучатимуться до проведення опитування, яке президент України Володимир Зеленський анонсував на день виборів - 25 жовтня.

Крім того, співкоординаторка всеукраїнської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська вважає, що опитування на дільницях може бути розцінено, як втручання у вибори, а також немає законних підстав для організації опитування в приміщенні для голосування.

1