Опитування Зеленського: в мережу "злили" бланк з питаннями

Ще три питання Зеленський повинен озвучити до кінця тижня
Опитування Зеленського: в мережу "злили" бланк з питаннями
Мережі (фото: Pexels)
15 Жовтня 2020, 13:40
читать на русском

У соцмережах в четвер, 15 жовтня, з'явився бланк опитувальника з питаннями президента Володимира Зеленського, які планують поставити в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня. В опублікованому опитувальнику є вже два озвучені президентом питання. Решту він повідомить протягом трьох днів.

Крім уже озвучених президентом питань про довічний термін для корупціонерів і вільну економічну зону на Донбасі, в ньому містяться ще три питання, а саме:

  • чи підтримуєте ви скорочення кількості народних депутатів до 300;
  • чи підтримуєте легалізацію медичної марихуани;
  • чи підтримуєте право України на використання гарантій безпеки, прописаних в Будапешті, для забезпечення і відновлення територіальної цілісності.

Читайте також

Нагадаємо, що 14 жовтня президент Володимир Зеленський озвучив перше запитання з п’яти анонсованих на опитуванні у день місцевих виборів 25 жовтня.

За словами Зеленського, українці зможуть відповісти на це та інші запитання на дільницях.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) закликав українців прийти на дільниці 25 жовтня не лише, щоб проголосувати за кандидатів на місцевих виборах, а й відповісти на 5 актуальних запитань, які зараз обговорюються у суспільстві.

Водночас президент не сказав, про які 5 важливих питань іде мова, але пообіцяв озвучити відповідну інформацію трохи згодом.

Своєю чергою, у Центральній виборчій комісії запевнили, що не долучатимуться до проведення опитування, яке президент України Володимир Зеленський анонсував на день виборів - 25 жовтня.

Крім того, співкоординаторка всеукраїнської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська вважає, що опитування на дільницях може бути розцінено, як втручання у вибори, а також немає законних підстав для організації опитування в приміщенні для голосування.

15 жовтня президент України Володимир Зеленський назвав друге питання загальнонаціонального опитування.

1