Орки збільшили кількість військової техніки на території ЗАЕС

На території станції дислоковано понад 40 одиниць військової техніки
Важливо
Орки збільшили кількість військової техніки на території ЗАЕС
Фото: ЗАЕС
23 Серпня 2022, 13:51
читать на русском

Російські орки збільшили кількість військової техніки та військових та території Запорізької АЕС.

Про це повідомили в Енергоатомі в Telegram.

Рашисти накопичують техніку на території Запорізької АЕС та збільшили кількість військових на станції. Вчора, 22 серпня 2022 року, до ремонтної зони станції окупанти додатково завезли два БТР та шiсть спецвантажiвок, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що що загалом на території станції дислоковано понад 40 одиниць військової техніки. Зокрема, орки розташували 16 військових машин біля першого енергоблоку та сім біля другого. Під естакаду орки загнали 12 одиниць техніки.

Крім того, рашисти поповнили свої ряди і чималою кількістю "міцних" оркiв, дехто з них – у масках, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, 3 серпня у МАГАТЕ заявили, що Запорізька атомна електростанція повністю вийшла з-під контролю Міжнародної агенції з атомної енергії та що принципи ядерної безпеки на станції порушені.

6 серпня стало відомо, що російські війська завезли невідомий вантаж на Запорізьку АЕС, можливо, для замінування електростанції. 

8 серпня в Енергоатомі заявили, що окупанти можуть підірвати Запорізьку атомну станцію, яку замінували солдати армії рф.

Енергоатом наполягає, щоб на Запорізьку АЕС направили безпекову місію.

Експерти оцінили можливі наслідки аварії на Запорізькій атомній електростанції. До аварії може призвести пожежа, вибух або ураження снарядами, бомбами, ракетами.

Читайте також