Підозрюваного у хабарництві депутата Трубіцина виключили з фракції "Слуга народу" у Київраді

Наразі місцеперебування Трубіцина невідоме
Підозрюваного у хабарництві депутата Трубіцина виключили з фракції "Слуга народу" у Київраді
Владислав Трубіцин / Фото: facebook.com/vladyslav.trubitsyn
26 Травня 2023, 09:21
читать на русском

Депутата Владислава Трубіцина, якого викрили на хабарі, виключено з фракції "Слуга народу" у Київраді.

Про це на початку пленарного засідання Київради повідомили члени фракції "Слуга народу", пише УНІАН.

Так, представник фракції Андрій Вітренко заявив з трибуни:

"Фракція політичної партії "Слуга народу" і я - від імені цієї фракції у Київській міській раді хочу повідомити про те, що сьогодні рішенням фракції  виключено було зі складу фракції Трубіцина Владислава Сергійовича. Ми  не є судовою інстанцією, ми не є звинуваченням. Ми прийняли рішення внутрішнє. Рішення ґрунтується на волевиявленні всіх членів франкції".

Слід зазначити, що у сесійній залі Київради Трубіцин був відсутній, на засіданні не реєструвався.

Нагадаємо, низка джерел озвучила інформацію про те, що депутат Київради від "Слуги народу" Владислав Трубіцин, якого НАБУ спіймало на багатомільйонному хабарі, не з’явився до антикорупційного суду, тому що вже виїхав з України.

9 лютого 2022 року депутата Київської міськради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина викрили на отриманні хабаря у розмірі 1,26 млн грн. Водночас партія "Слуга народу" заявляла, що очікує на ретельне та всебічне розслідування щодо представника їхньої команди.

11 лютого Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід для депутата Київської міської ради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина.

Проте він і досі є головою комісії Київради з питань підприємництва і благоустрою, не дивлячись на всі спроби його відсторонити.

Як повідомлялось, у 2004 році Трубіцина вже судили за підробку посвідчення інспектора з енергонагляду задля отримання хабарів на ринку в Харківській області. А нещодавно він потрапив у ще один скандал із вимаганням хабаря у директора школи.

Читайте також

1