Порошенко викупив "Прямий" - відео

Головне
П`ятий президент України пообіцяв не втручатися у роботу телеканалу та "зберегти високі журналістські стандарти"
Головне
18 Лютого, 21:28

П'ятий президент України, голова партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що викупив телеканал "Прямий" у його колишнього офіційного власника Володимира Макеєнка, оскільки у каналу "були проблеми".

Про це сам Порошенко заявив у прямому ефірі телеканалу у четвер, 18 лютого.

Дві години тому ми підписали угоду, я заплатив гроші, великі гроші, які могли б піти на благодійність чи інші соціальні проєкти. Це мільйони і мільйони. І дві години тому, у реєстрі державному кінцевий бенефіціарний власник "Прямого" каналу змінився... Ним є Prime Assets Capital, структура, яка на 100% належить Порошенку Петру Олексійовичу, ㅡ сказав він.

Також Порошенко заявив, що напередодні отримав низку повідомлень про те, що на засіданні РНБО, запланованому на завтра, 19 лютого, щодо Макеєнка збираються запровадити санкції, аналогічні тим, які раніше наклали на народного депутата від "ОПЗЖ" Тараса Козака (досьє Тараса Козака).

Володимире Олександровичу (Зеленський - ред), завтра, на раді РНБО ви можете запроваджувати санкції проти "терориста Порошенка". Але я дуже раджу вам подивитися, чим закінчив Янукович (досьє Віктора Януковича), який так намагався закрити "5-й канал, — сказав Порошенко.

Порошенко заявив, що не буде втручатися у роботу "Прямого" та пообіцяв, що його "високі журналістські стандарти, свобода виловлювань та гостей точно будуть збережені".

Читайте також

Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Депутат від партії Медведчука Вадим Рабинович (досьє Вадима Рабіновича) заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського. 

Своєю чергою, радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв`ю розповів, що телеканали "Прямий", 5-канал та "Наш" продовжать працювати.

Читайте також наш матеріал"Тепер з екранів брехатиме лише Зеленський: у соцмережах обговорюють санкції на канали Медведчука"