"Придніпровська залізниця" закупить корм для рибок і черепах на 75 тисяч гривень

Філія "Укрзалізниці" годуватиме тварин на Запоріжжі
"Придніпровська залізниця" закупить корм для рибок і черепах на 75 тисяч гривень
Рибки і черепаха (Фото: Flicr)
4 Грудня 2020, 13:57
читать на русском

Придніпровська регіональна філія "Укрзалізниці" оголосила тендер на закупівлю корму для акваріумних рибок і черепах загальною вартістю 74,73 тисячі грн.

Про це йдеться на сайті державних закупівель ProZorro.

Кінцевий строк подання пропозицій – 4 грудня, аукціон призначений на 7 грудня, - йдеться на сайті.

Зокрема філія хоче придбати три упакування корму для черепах і майже дві тисячі упакувань сухих і заморожених кормів для різних риб та їхніх мальків і рачків.

На Придніпровській залізниці вимагають, аби увесь корм був 2020 року випуску із терміном зберігання не менше одного року.

Їжу для тварин доставлять на Запорізьку дитячу залізницю до 31 грудня.

Читайте також

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" вирішили змінити колір вагонів, тому їх перефарбували зі світлого кольору на темний.

30 листопада повідомлялося, що від 1 грудня "Укрзалізниця" на 15% знизить вартість квитків на усі поїзди категорій "Інтерсіті" та "Інтерсіті+". Цю "безстрокову акцію" компанія проводить для збільшення пасажиропотоку саме швидкісних поїздів.

Також повідомлялося, що "Укрзалізниця" збільшує кількість воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках. УЗ підтримує рішення уряду не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантину.

"Укрзалізниця" призначила поїзди Львів - Бахмут та Харків - Миколаїв. Нові потяги почали курсувати вже від 13 листопада цього року, але не кожен день.

Також "Укрзалізниця" збільшила кількість воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках. УЗ підтримала рішення уряду не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантину.

1