Рашисти вдарили касетними бомбами по залізничному вокзалу у Краматорську (фото)

Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, оскільки відбувається евакуація
Рашисти вдарили касетними бомбами по залізничному вокзалу у Краматорську (фото)
Російські військові вдарили касетними бомбами по залізничному вокзалу у Краматорську / Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
8 Квітня 2022, 11:45
читать на русском

Російські окупанти вдарили по залізничному вокзалу Краматорська касетним "Іскандером". Внаслідок ракетного удару десятки загиблих та поранених людей.

Про це повідомив глава Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його словами, під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України.

Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть посіяти паніку і страх, хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей, — написав Кириленко.

Як повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович, за попередньою інформацією, загинуло 30 людей, ще близько 100 отримали поранення. Це була завчасно запланована атака рашистів.

Нагадаємо, що 6 квітня глава МінТОТ Ірина Верещук закликала мешканців Луганської, Донецької та частини Харківської областей евакуюватись до більш безпечних регіонів.

Водночас голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай закликав жителів Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної, Рубіжного, Попасної та Горського терміново евакуюватися, оскільки російські окупанти можуть знищити залізницю.

Читайте також

1