Резніков: війни з Росією не буде - за графіком городи

Скупчення російських військ на кордоні та в Криму викликає напругу громадян
Резніков: війни з Росією не буде  - за графіком городи
Війна на Донбасі Фото: ООС у Фейсбуці
22 Квітня 2021, 14:27
читать на русском

Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков вважає, що попри нарощування Росією військ біля українських кордонів, війни не повинно бути.

Про це Резніков (досьє Олексія Резнікова) заявив під час брифінгу 22 квітня у Миколаєві.

За його словами, скупчення російських військ на українському кордоні та в окупованому Криму викликає велику напругу громадян. Тому Резніков вирішив заспокоїти українців.

Війни не буде, її не повинно бути. У нас зараз час не для війни, у нас зараз городи за графіком. Потрібно займатися мирним життям кожному, хто живе в Україні і маю надію, що такі ж настрої і у росіян, - сказав він.


Контекст. Представник української делегації в Тристоронній контактній групі Сергій Гармаш розповів, що Україна зможе повернути окуповані території Донбасу лише дипломатичним шляхом.

Голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук вважає, що перспектив щодо просування в переговорному процесі з Росією про врегулювання ситуації на Донбасі немає.

31 березня відбулося загальне засідання ТКГ на рівні глав делегацій, під час якого Росія відхилила пропозиції України та ОБСЄ про встановлення перемир`я на Донбасі з 1 квітня.

Читайте також наш матеріал: Чи чекає на Україну повномасштабна війна з Росією

Читайте також

1