Санкції США проти Медведчука прискорять блокування каналів на YouTube - міністр

Відомство вже направило два запити щодо блокування
Санкції США проти Медведчука прискорять блокування каналів на YouTube - міністр
Телеканал ZIK (zik.ua)
9 Березня 2021, 19:58
читать на русском

Американські санкції проти народного депутата Віктора Медведчука можуть пришвидшити процес блокування його каналів на платформі YouTube.

Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, відомство вже направило два запити щодо блокування телеканалів "Newsone", "ZiK" і "112 Україна" на відеоплатформі.

Мінкульт звертався з цього приводу двічі. Сподіваємося на відповідь. Медведчук внесений в американські санкції і очевидно, що він людина, пов'язана з Козаком безпосередньо. І це може прискорити прийняття рішення YouTube, - сказав Ткаченко.

Читайте також

Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Депутат від партії Медведчука Вадим Рабинович (досьє Вадима Рабіновича) заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського. 

Читайте також наш матеріал"Тепер з екранів брехатиме лише Зеленський: у соцмережах обговорюють санкції на канали Медведчука"