Шарій і Гужва відреагували на санкції РНБО

Блогер пообіцяв "зайнятись" родичами Зеленського
Важливо
Шарій і Гужва відреагували на санкції РНБО
Анатолій Шарій (фото: Facebook)
20 Серпня 2021, 19:42
читать на русском

Проросійський блогер Анатолій Шарій та головний редактор видання "Страна" Ігор Гужва відреагували на санкції, які запровадила Рада національної безпеки і оборони проти них у п'ятницю 20, серпня.

Як зазначив Гужва у Telegram, санкції РНБО проти нього та видання - це безмежне рішення, а підстава - такі собі дані СБУ.

Але це і оцінка нашої роботи. Нас бояться. Значить ми все робимо правильно. Наслідком цих санкцій буде спроба найближчим часом заблокувати наш сайт. Але ми продовжимо роботу. Скоро скажемо як, - написав він.

Гужва вважає, що скоріше за все піде президент Володимир Зеленський, а не "Страна".

Водночас Шарій записав відео, у якому заявив, що "займеться" родичами Зеленського, оскільки проти нього і його родичів ввели санкції.

Нагадаємо, що 20 серпня РНБО затвердила повний пакет санкцій проти народного депутата Андрія Деркача, а також головного редактора видання "Страна" Гужви Ігоря та проросійського блогера Анатолія Шарія з дружиною.

Також на засіданні ухвалили рішення відновити зруйновану садибу XIX століття титулярного радника Олександра Барбана в Києві. А Кабінету міністрів України дали низку доручень щодо ситуації з авіакомпанією "Міжнародні авіалінії України" (МАУ).

Читайте також

1