"Шавки боягузливі": Кива відреагував на скасування його наукового ступеня

Нардеп пригрозив, що поверне свій науковий ступінь
"Шавки боягузливі": Кива відреагував на скасування його наукового ступеня
Ілля Кива Фото: УНІАН
1 Грудня 2021, 15:37
читать на русском

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива прокоментував рішення МОН щодо його наукового ступеня.

Своє обурення Кива висловив в Telegram.

Все, що ви, шавки боягузливі, у мене забрали - я поверну, а за тих, хто в цьому брав участь, тепер, як православний, молитимусь, знаю і згадаю кожного... Ви вже закінчуєте, а я лише почав! Не міряйте життя одним днем, а влада одним терміном. Всьому свій час, - написав Кива.

Кива нагадав президенту Володимиру Зеленському, що у нього залишилось адвокатське посвідчення, яке можна також забрати.

Нагадаємо, навесні у скандал через захист дисертації втрапив нардеп Ілля Кива. 26 квітня Кива зі скандалом захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, проте не міг навіть відповісти на просте питання, що він має на увазі під "демократичним євроінтегрованим державним апаратом".  Нардеп пообіцяв дати відповідь в наступній своїй дисертації

Згодом у Міністерстві освіти і науки України повідомили, що не позбавляли народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви ступеня кандидата наук. А 30 листопада Атестаційна колегія МОН скасувала рішення вченої ради про присудження йому цього ступеня.

Читайте також

1