Скандали з депутатами-слугами: Корнієнко знайшов виправдання для однопартійців

У фракції кажуть, що депутати-слуги не звикли бути під постійною увагою ЗМІ
Скандали з депутатами-слугами: Корнієнко знайшов виправдання для однопартійців
Олександр Корнієнко Фото: УНІАН
16 Грудня 2021, 12:31
читать на русском

В партії "Слуга народу" пояснили часті скандали, у які потрапляють їхні представники у Верховній Раді.

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко, який керував фракцією "Слуг народу" в парламенті, вважає, що це пояснюється відсутністю політичного досвіду та невмінням більшості народних обранців поводити себе під постійною увагою ЗМІ.

В інтерв'ю РБК-Україна Корнієнко сказав:

Якщо сказати на своєму прикладі і на прикладі ще багатьох колег, які встигли втрапити в скандали, ще коли рейтинги були вище і була довіра більша - ми потрапили в політику з нуля, ми не були політиками.

Також, каже він, ще однією причиною таких скандалів є раптова популярність людей, які до цього часу не були відомими.

Значна частина із нас не була відомими людьми, ми були звичайними людьми, у яких кількасот, може, пару тисяч друзів на Фейсбуці. І коли ти раптово потрапляєш під софіти і під цілодобову увагу медіа, в тебе просто немає навички так себе поводити. Тому ти якісь речі робиш так, як ти раніше робив, починаєш на робочому місці в залі щось робити, - додав Корнієнко.

Нагадаємо, днями на Youtube оприлюднили другу частину розслідування про святкування 50-річчя глави Офісу президента Андрія Єрмака на держдачі у Синьогорі, довкола якого розгорівся скандал з гелікоптерами ДСНС.

Читайте також

1