Скандальний радник Єрмака Милованов одружився - відео

Його дружиною стала керівниця економіко-політичних досліджень KSE Наталія Шаповал
Скандальний радник Єрмака Милованов одружився - відео
Весілля Милованова і Шаповал
6 Грудня 2021, 13:16
читать на русском

У суботу, 4 грудня, позаштатний радник голови Офісу президента Андрія Єрмака Тимофій Милованов одружився з керівницею економіко-політичних досліджень Київської школи економіки Наталії Шаповал.

Про це повідомив Тимофій Милованов на своїй сторінці в Facebook.

Наталія Шаповал і я одружилися, - написав Тимофій Милованов.

Стало відомом, що весілля вів відомий український ведучий Тимур Мірошниченко.

Нагадаємо, Тимофій Милованом був міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства в уряді Олексія Гончарука. У березні 2020 року разом з урядом пішов у відставку. У листопаді 2020 року Милованов став радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

4 лютого, коментуючи у соцмережах провал України у перемовинах з МВФ щодо отримання чергового траншу, радник голови ОП Тимофій Милованов написав у Фейсбуці, що це не Україна зганьбилася, а МВФ "обкакався".

У травні 2021 року Володимир Зеленський заявив, що несе відповідальність за проколи нардепа Миколи Тищенка і ексміністра економіки Тимофія Милованова, і пояснив, чому він дав їм другий шанс.

26 травня Тимофій Милованов викликав на інтелектуальну дуель журналіста Юрія Бутусова. Радник Єрмака вважає, що головний редактор видання ЦЕНЗОР.нет Юрій Бутусов безпідставно звинуватив його у хабарі розміром понад півтора мільйона гривень.

Читайте також наш матеріал: Я дебіл, офіс принижень, а обкакався МВФ - соцмережі обговорюють ляпи Милованова

Читайте також

1