Слабшає з кожним днем: Денісова розповіла про стан здоров'я Саакашвілі - відео

Саакашвілі не переїжджатиме до тюремної лікарні
Слабшає з кожним днем: Денісова розповіла про стан здоров'я Саакашвілі - відео
Міхеіл Саакашвілі Фото: УНІАН
27 Жовтня 2021, 14:17
читать на русском

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова відвідала у пенітенціарній установі №12 м. Руставі в Грузії Міхеїла Саакашвілі та розповіла про стан його здоров'я.

Про це повідомила Людмила Денісова у Telegram.

Відвідала у пенітенціарній установі №12 м. Руставі (Грузія) громадянина України, Голову Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїла Саакашвілі, - сказала Людмила Денісова.

Вона зазначила, що Саакашвілі слабшає з кожним днем. У нього було чотири кризи - дві гіпертонічні та дві по крові (падали необхідні життєві показники).

У дворі колонії чергує реанімаційна бригада, яка може зробити переливання крові та масаж серця, але не може відновити життєво важливі органи на 27-й день голодування Саакашвілі. Також його можуть не встигнути довезти до лікарні, - пояснила Денисова.

Людмила Денисова повідомила, що Саакашвілі не планує переїжджати до тюремної лікарні, адже думає, що там небезпечно для його життя через склад ув'язнених. Він хоче, щоб його перевели до приватної клініки в разі погіршення стану.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в'язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

Водночас українські прикордонники проводять внутрішнє розслідування щодо виїзду Міхеїла Саакашвілі з України до Грузії.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також

1