Слідом за Бакановим: на Полтавщині посвідчення адвоката отримала сестра заступника Єрмака Татарова

Олена Татарова отримала посвідчення адвоката Полтавської області
Слідом за Бакановим: на Полтавщині посвідчення адвоката отримала сестра заступника Єрмака Татарова
Татаров Олег (фото з сайту president.gov.ua)
21 Липня 2023, 12:42
читать на русском

Сестра заступника голови Офісу президента України  Олега Татарова Олена Татарова отримала посвідчення адвоката Полтавської області.

Про це стало відомо з інформації, розміщеної на сайті Ради адвокатів Полтавської області.

Як зазначає інтернет-видання "Полтавщина",  у червні 2023 року посвідчення адвоката після необхідної процедури отримала Татарова Олена Юріївна.

«Вона не тільки ФОП із київською юридичною адресою (діяльність у сфері права), але й сестра заступника голови Офісу президента України – Татарова Олега Юрійовича», – йдеться у повідомленні.

Окрім Татарової посвідчення адвоката у Полтаві отримав Олександр Касмінін – з 2011 року голова апеляційного суду Полтавської області, з березня 2013 року – суддя Конституційного Суду України. У березні 2021 року президент Зеленським своїм указом фактично звільнив Касмініна, але у жовтні 2022 року Верховний суд України визнав протиправним та скасував цей Указ Президента України.

Як відомо, колишній керівник Служби безпеки України Іван Баканов отримав свідоцтво адвоката (№ 4224) від Ради адвокатів Полтавської області. Своє місце роботи Іван Баканов визначив самостійно на підставі договору оренди нерухомості на Полтавщині.

Нагадаємо, заступника голови ОП Олег Татаров, який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

У січні Шевченківський райсуд суд Києва зобов'язав прокурорів Офісу генпрокурора закрити кримінальне провадження щодо нього.

Пізніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро України завершили слідство у справі розтрати 18 мільйонів гривень під час будівництва квартир для військовослужбовців.

Читайте також