"Слуга народу" готується до позачергового з'їзду партії: які теми розглянуть

Питання виборів мера Харкова в порядку денному немає
"Слуга народу" готується до позачергового з'їзду партії: які теми розглянуть
“Слуга народу” (Фото: Фейсбук)
3 Вересня 2021, 13:24
читать на русском

Партія "Слуга народу" готується до проведення позачергового з'їзду, на якому визначать кандидатів до Верховної Ради зі 184 та 197 округів. Кандидата в мери Харкова на ньому не висуватимуть.

Про це повідомляє PavlovskyNEWS, з'їзд відбудеться 6 вересня.

Як розповів депутат-слуга Олександр Качура, на заході визначать кандидатів в Раду на проміжних виборах в 184 і 197 округах. При цьому нардеп уточнив, що питання виборів мера Харкова в порядку денному немає, а голосування має відбутися 31 жовтня.

Нагадаємо, 2 листопада президент України Володимир Зеленський заявив, що не виключає розпуску нинішньої Верховної Ради, якщо буде "політичний колапс" і не буде підтримки у парламенті.

У партії "Слуга народу" вважають, що немає жодних підстав для дострокового розпуску Верховної Ради й позачергових виборів парламенту.

Народний депутат, член фракції "Слуга народу", голова комітету Верховної Ради з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев в інтерв'ю Парламент.UA заявив, що виключати можливість розпуску парламенту не варто.

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що у Зеленського є всі підстави для розпуску парламенту.

Читайте також