"Слуги" отримують гроші в конвертах: нардепка Скороход розповіла подробиці

Нардепка дала свідчення в НАБУ
"Слуги" отримують гроші в конвертах: нардепка Скороход розповіла подробиці
Анна Скороход Фото: facebook.com/A.Skorokhod
1 Листопада 2021, 10:46
читать на русском

Народна депутатка від "За майбутнє" Анна Скороход, яка раніше була в "Слузі народу", підтвердила інформацію про те, що "слуги" отримують ще зарплатню в конвертах.

Про це Скороход розповіла у програмі "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

За її словами, підтвердженням цього є аудіозаписи. При цьому гроші розподіляються за групами, які існують усередині "Слуги народу".

Я була в НАБУ неодноразово, я давала і списки, і прізвища, і аудіозаписи. На сьогодні нічого не зроблено. Я бачила, що Ситник (Артем Ситник - голова НАБУ. - Ред.) заявляє, що розслідується. Але те, що гроші роздають, це факт. Можливо, докази, які є, не можуть бути доказами у зв'язку з нашим кримінально-процесуальним кодексом, – сказала нардепка.

За інформацією ЗМІ, мінімальна сума, яку нардепи могли отримувати за голосування, становить близько 5 тисяч доларів. Раніше така ситуація була і в попередніх скликаннях, але в "Слузі народу" її відкидали, стверджуючи, що все буде чесно.

Нагадаємо, що померлий народний депутат з депутатської групи "За майбутнє" Антон Поляков надав свідчення до НАБУ про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів.

При цьому голова НАБУ Артем Ситник підтвердив інформацію щодо розслідування виплат зарплат у конвертах. За його словами, таких звернень близько десяти, а на них реагують відповідно до законодавства.

Читайте також

1