На шиї були сліди від удушення: нардепка Скороход розповіла про смерть Полякова

Кохана померлого вважає, що версія з наркотиками - це нісенітниця
На шиї були сліди від удушення: нардепка Скороход розповіла про смерть Полякова
Анна Скороход і Антон Поляков Фото: УНІАН
1 Листопада 2021, 08:24
читать на русском

Нардепка від "За майбутнє" Анна Скороход заявила, що її колегу Антона Полякова вбили. Вони перебували у стосунках та були заручені.

Про це Скороход розповіла у програмі "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

За її словами, версія з наркотиками - це нісенітниця. При цьому на його шиї були сліди від удушення, про що у поліції мовчать. Скороход заявила, що його вбили.

Вона додала, що вони обоє були розлучені та планували розписатися. І вона не просто друг, а кохана жінка: "Я взагалі у своєму житті ні про що не шкодую. А з приводу того, що я пішла в політику - я щаслива, і я вдячна Антону. Я б зараз віддала життя за один день разом з ним".

Ми були заручені. Ми повинні були розписатися на його день народження, він дуже цього хотів, тому що для нього це було свято. Тому я скоріше не просто друг, а кохана жінка. Мені дуже неприємний весь цей бруд, який ллється, лився, ця брехня, яка поширюється, зокрема правоохоронними органами, і яка не має нічого спільного з правдою. Я хотіла б відкрито і відверто на всю країну заявити, що Антон Поляков був убитий, і не треба придумувати нічого, не треба розповідати нічого про наркотики, або ще якусь нісенітницю, яку придумує пан Єнін (Євгеній Єнін - перший заступник міністра внутрішніх справ України. - Ред.). Знаєте, якщо вони судять по собі, то не треба всіх стригти під одну гребінку, - зазначила нардеп.

За її словами, коли таксі зупинили, то Поляков вже був мертвий. А поліціянти надавали йому вже мертвому реанімаційні заходи.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1