Соцмережі оприлюднили договори, за якими нардеп Тищенко нібито вимагав хабарі з кол-центрів під виглядом допомоги для армії

Згідно з цими "договорами" йдеться про суми від мільйона гривень
Соцмережі оприлюднили договори, за якими нардеп Тищенко нібито вимагав хабарі з кол-центрів під виглядом допомоги для армії
Микола Тищенко
8 Вересня 2023, 14:31

У мережі з'явилися фото, як заявляється, договорів передачі хабарів за кол-центри, до вимагання яких нібито причетний скандальний нардеп Микола Тищенко.

Про це пише телеграм-канал Insider.

Судячи з документів, якщо вірити їхній достовірності, схоже, що Тищенко "брав" з офісів від мільйона гривень у вигляді безкоштовної передачі на благодійний фонд для армії.

Нагадаємо,  у мережі поширили аудіозаписи, на яких нібито народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко вимагає від офісів ввійти з ним в долю та вибудував навіть певний прайс-лист - скільки буде коштувати вхід в офіси, закриття подальших справ проти них, а також "неувага" правоохоронців до "своїх" кол-центрів.

Своєю чергою, Тищенко записав відео, в якому звинуватив власників кол-центрів у підробці його голосу в аудіозаписах, які нещодавно з’явилися в мережі.

Як заявив нардеп, в Telegram-каналах масово розміщують аудіозаписи, де згенерований нейромережею голос обговорює домовленості про припинення війни з кол-центрами. Тищенко стверджує, що на аудіозаписах не його голос, а таких переговорів "ніколи не було".

Також Микола Тищенко стверджує, що представник команди Зеленського, нардеп "Слуги народу" Олег Семінський "кришує" кол-центр, який працює на РФ.

За інформацією Тищенка саме цей кол-центр збирав та передавав інформацію про роботу військових у м. Києві в урядовому кварталі та роботи ППО, про що свідчать відповідні вилучені документи, які заповнювалися також російською мовою.

Читайте також

1