Тарифні протести в Івано-Франківській області: перекрито трасу Н-10

Громадяни вимагають зниження тарифів на постачання та споживання газу
Тарифні протести в Івано-Франківській області: перекрито трасу Н-10
Тарифні протести Фото: поліція Івано-Франківської області
14 Січня 2021, 14:48
читать на русском

В Івано-Франківській області мешканці вийшли перекрили трасу, протестуючи проти підвищення комунальних тарифів. Громадяни вимагають скасування підвищених тарифів на постачання та споживання газу.

Як повідомляє місцева поліція, сьогодні, 14 січня на автомобільній дорозі Н-10 в селі Ямниця приблизно 20 осіб почали безперервний рух пішохідним переходом, чим ускладнили рух транспорту.

Поліціянти забезпечують охорону громадського порядку під час акцій протесту в Тисменицькому районі... Для охорони публічного порядку залучено шестеро працівників поліції. Також з метою інформування та для об’їзду виставлено два пости : один із сторони Івано-Франківська, а інший – з Галича, - розповіли правоохоронці.

Читайте також

У поліції просять водіїв зважати на обмеження на трасі та обирати інші шляхи.

Нагадаємо, 11 січня українці також виходили на акції протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Вони протестували під міськрадами та перекривали дороги.

Як відомо, Кабінет міністрів України до кінця опалювального сезону планує встановити фіксовану ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн за кубометр. Це рішення повністю запрацює вже з лютого.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" планує забезпечити природним газом побутових споживачів за регульованою ціною 6,99 грн за куб. м до завершення карантину або опалювального сезону.

Читайте також наш матеріал: "Комунальні протести: де відбуваються, хто проти та що вимагають"