Тимошенко запропонувала допомогу Зеленському: обговорюють коаліцію

Пропозиція "Батьківщини" лежить у "слуг" на столі
Тимошенко запропонувала допомогу Зеленському: обговорюють коаліцію
Фото: Парламент.UA
16 Березня 2021, 11:25
читать на русском

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко готова створити коаліцію у Верховній Раді зі "Слугою народу", якщо президент згоден змінити стратегію управління Україною.

Як повідомила Тимошенко (досьє Юлії Тимошенко) в етері телеканалу "Україна 24", то саме "Батьківщина" була ініціатором та зробила "слугам" пропозицію щодо створення коаліції та переформатування уряду.

Я сказала, що якщо президент готовий змінити стратегію країни із зовнішнього безглуздого управління українців на національну політику, яка підійматиме цілі галузі, яка замінить повністю всю логіку реформування охорони здоров'я... Якщо ви готові змінити стратегію, я готова стати поряд з вами, уся моя команда готова бути поряд, і ми допоможемо підняти країну з цих уламків, - сказала вона.

За словами лідерки "Батьківщини", переговори відбувались певний час,  а пропозиція лежить у "слуг" на столі. Тимошенко наголосила, що її пропозиція заради того, щоб зараз врятувати ситуацію в країні.

Читайте також


Контекст. 26 січня лідерці політичної фракції ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко на засіданні Верховної Ради у вівторок, 26 січня, зателефонував глава Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Андрія Єрмака). Напередодні Тимошенко запрошувала його у гості. Пізніше лідерка "Батьківщини" підтвердила свої перемовини з Єрмаком.

Раніше Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила підтримала бюджет на 2021 рік в першому читанні, щоб вчасно його допрацювати до наступного читання. Як відомо, "Батьківщина" офіційно перебуває в опозиції до чинної влади.

1