Три смерті за три місяці: вдова мера Кривого Рогу записала відеозвернення

Олена Павлова заявила, що боїться за життя сина
Три смерті за три місяці: вдова мера Кривого Рогу записала відеозвернення
Олена Павлова Фото з відео https://www.youtube.com/watch?v=035J_Bc1q7A&ab_channel=krnews.ua
14 Листопада 2021, 21:12
читать на русском

Олена Павлова, вдова загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, записала відеозвернення, у якому сказала, що побоюється за своє життя і життя сина Юрія.

Як повідомляє dnepr.info, Олена Павлова заявила, що ані вона, ані її син не збираються зводити рахунки з життям.

У нашій сім'ї за останні 3 місяці три смерті. Усі молоді чоловіки від 44 до 50 років. Після третьої смерті за три місяці я хочу заявити, що ні у мене, ні у нашого з Костя сина Юри немає смертельних хвороб, ми не п'ємо алкоголь і не збираємося закінчувати життя самогубством, - сказала жінка, натякаючи на те, що не вірить у природні причини смерті свого чоловіка та його братів.

Павлова додала, що у них вдома справний новий газовий котел, нова електрична проводка, а в автівці справні гальма.

Їздимо ми теж дуже обережно. Мій син Юрій жодного разу в житті не вживав наркотиків, - заявила Павлова.

Вона додала, що її друзі та родичі теж не збираються закінчувати життя самогубством.


Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку у селі Вільне, що під Кривим Рогом. Однопартійці не вірять, що чоловік вчинив самогубство.

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Згодом на трагедію відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав правоохоронців до ранку 16 серпня надати перші результати розслідування.

16 серпня ЗМІ опублікували відео з камер спостереження, які зафіксували, що перед загибеллю Павлов ходив по хаті зі зброєю у руках та з кимось листувався. На іншому відео показано ґанок будинку, де загинув Павлов. На відео видно, як з будинку вибігає кішка, яка, очевидно, злякалася звуку пострілу.

Фото з місця інциденту можна переглянути за посиланням.

Увечері 18 жовтня знайшли мертвим рідного брата померлого ексмера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Андрій Павлов напередодні скаржився, що погано почувався. Видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого не було.

10 листопада знайшли повішеним двоюрідного брата покійного мера Кривого Рогу Констянтина Павлова.

Читайте також