У МВС розповіли, чи мала смерть нардепа Полякова насильницький характер

Відомство розглядає "кожну версію, відкидаючи їх одна за однією"
У МВС розповіли, чи мала смерть нардепа Полякова насильницький характер
Антон Поляков Фото: facebook.com/anton.polyakov.98
14 Жовтня 2021, 16:56
читать на русском

Перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що на сьогодні жодних підстав стверджувати, що смерть народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова мала насильницький характер.

Про це Єнін сказав в етері телеканалу "Україна 24", коментуючи заяву Полякова дворічної давності. Тоді політик стверджував, що один з народних депутатів замовив його кримінальному авторитету.  При цьому 2020 року його сильно побили.

На сьогодні прямих зв'язків тих подій і трагічної події, яка мала місце минулого тижня, ми не маємо. Водночас, я ще раз наголосив - ми крок за кроком перевіримо ту інформацію, яка могла мати причетність до цієї трагічної події. Ми ідемо вперед, і хотів би наголосити на тому, що станом на сьогодні жодних підстав стверджувати про можливу насильницьку смерть слідство не отримало, - розповів Єнін.

За його словами, МВС розглядає "кожну версію, відкидаючи їх одна за однією".

Ми надзвичайно обережні в словах. Ми з самого початку розглядали і можливість природної смерті, і смерті внаслідок чийогось зовнішнього отруєння, і смерті внаслідок якоїсь хронічної хвороби. Саме це ми і будемо з'ясовувати... Ми не можемо змагатися з народними експертами, які оголошують свій остаточний вирок ще до моменту завершення буквально першої ж експертизи, - наголосив заступник міністр.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1