У Раді розкритикували нардепа-шанувальника Лукашенка, який прийшов у військовій формі (відео)

Шевченко пішов переодягатися і не повернувся
У Раді розкритикували нардепа-шанувальника Лукашенка, який прийшов у військовій формі (відео)
Євгеній Шевченко у Верховній Раді (фото: Facebook)
18 Липня 2022, 18:39
читать на русском

У Верховній Раді народні депутати захейтили колегу-шанувальника білоруського диктатора Олександра Лукашенка, який прийшов до сесійної зали у військовій формі.

Інцидент з нардепом Євгенієм Шевченком стався 18 липня, розповів представник фракції "Голос" Ярослав Железняк.

За його словами, сьогодні "була неприємна ситуація у Раді: нардеп Є. Шевченко прийшов у військовій формі. Типу з розвідки".

На що отримав зауваження від колег, що у залі не треба хизуватися військовою формою. Особливо під час війни. Після певної перепалки Шевченко покинув зал… пішов переодягатися і не повернувся, - розповів Железняк.

Нагадаємо, 20 квітня 2021 года народний депутат з фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав до Білорусі, де зустрівся із президентом Олександром Лукашенком.

22 квітня Шевченко сам попросив виключити його з партії, під час "розбору польотів" скандального парламентаря.

23 травня після того, як влада Білорусі ініціювала екстрену посадку літака "Афіни-Вільнюс" під приводом "мінування", а потім затримала пасажира борту, засновника Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича, Шевченко опублікував у себе в Фейсбуці кілька дописів, у яких вихваляв президента РБ Лукашенка. Спершу він опублікував спільне фото з Лукашенком і підписав його: "Бацька вам не Янукович!". Згодом депутат написав: "Ми з бацькою за народ, за соціальну справедливість, за справжню незалежність без зовнішнього управління".

Зустріч Євгена Шевченко у Мінську з Олександром Лукашенком висвітлювало білоруське телебачення (стоп-кадр відео)

У грудні 2021 року слідчі Служби безпеки України спростували інформацію народного депутата Євгена Шевченка щодо оголошення йому підозри у державній зраді.

1