У "Слузі народу" готові підтримати другий термін Зеленського

Корнієнко каже, що Зеленський не визначився, чи йти у президенти вдруге
Головне
У "Слузі народу" готові підтримати другий термін Зеленського
Олександр Корнієнко Фото: сторінка депутата у Фейсбук
5 Лютого 2021, 08:36
читать на русском

Керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що президент України Володимир Зеленський офіційно не оприлюднював свою позицію відносно балотування у президенти на другий термін.

В інтерв'ю російському виданню "Медуза" очільник "слуг" заявив, що яке б рішення не ухвалив президент (досьє на Володимира Зеленського читайте тут), у партії його підтримають.

З приводу висунення - Зеленський ухвалить рішення і нас сповістить. Ми - його команда. І підтримаємо його в будь-якому рішенні, а громадяни будуть визначатися. Але хотілося б відійти від спекуляцій на темі другого терміну. Це відволікає від більш актуальних для України питань, пов'язаних з економікою і війною. Нам точно є чим зайнятися, окрім обговорення спекуляцій, - сказав Корнієнко.

Читайте також

Коментуючи падіння рейтингу партії "Слуга народу" та президентського рейтингу Зеленського, Корнієнко зауважив, що "рейтинги - річ динамічна".

Нагадаємо, як свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", рейтинг президента України Володимира Зеленського продовжує знижуватися, проте саме він посідає перше місце у рейтингу електоральних симпатій українців.

Ідею відставки президента та призначення дострокових виборів глави держави підтримують 50% громадян України.

1