У "Слузі народу" сказали, кого з міністрів можуть звільнити наступним після Абрамовського

Роботою окремих міністрів незадоволена частина депутатського корпусу
Важливо
У "Слузі народу" сказали, кого з міністрів можуть звільнити наступним після Абрамовського
Міністр економіки Олексій Любченко (Фото: УНІАН)
19 Жовтня 2021, 19:24
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура підтвердив можливе звільнення міністра економіки Олексія Любченка. При цьому міністр екології Роман Абрамовський подав заяву про відставку 19 жовтня.

Про це Качура сказав  під час спілкування з журналістами, пише PavlovskyNEWS.

За його словами, поки немає заяви від Любченко на звільнення. Втім, його роботою незадоволена частина депутатського корпусу. Водночас серед "слуг" також багато людей, які підтримують кандидатуру Любченка.

Качура зазначив, що заява про відставку може надійти вже наступного пленарного тижня. Крім цього, "слуги" мають намір детально обговорити діяльність міністра економіки на посаді, аби розуміти, чи звинувачення на його адресу відповідають дійсності.

Раніше ЗМІ писали про причетність Любченка до "скрутки" податку на додану вартість на суму 1,5 млрд доларів. При цьому, як зазначив нардеп, міністра оборони Андрія Тарана поки звільняти не планують.

На уточнююче запитання, наскільки ймовірно розгляд кандидатури Любченка на звільнення найближчим часом, Качура відповів, що поки рано робити прогнози і питання відставки міністра економіки можуть і зовсім не підняти.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував можливі кадрові відставки в уряді. За його словами, жоден міністр посади не тримається та готові до змін.

Читайте також

1