Кадрові перестановки в уряді: нардепка розповіла, хто ризикує залишитись без роботи

Своїх посад цієї осені можуть позбутися три міністри
Кадрові перестановки в уряді: нардепка розповіла, хто ризикує залишитись без роботи
Кабінет Міністрів України (фото: Парламент UA)
1 Вересня 2021, 15:34
читать на русском

Восени можливі кадрові перестановки в уряді. Зокрема своїх посад можуть лишитись міністр оборони Андрій Таран та віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

Про це заявила заступниця голови парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла у коментарі "Інтерфакс-Україна".

Нардепка від "Слуги народу" допускає, що восени можливі зміни на посадах міністра оборони і віцепрем'єра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості, які зараз займають відповідно Андрій Таран і Олег Уруський.

За Лазебну я не можу вам прокоментувати. Що стосується Тарана і Уруського ... такий варіант є, що, можливо, восени будуть зміни, - сказала Безугла, відповідаючи на питання, чи відповідає дійсності інформація про кадрові перестановки в уряді.

Нагадаємо, після заяви про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова поповзли чутки про можливе звільнення Андрія Тарана та Дениса Малюськи. Коментуючи це, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що це лише чутки. Принаймні до вересня більше не очікують на нові перестановки у Кабміні, а це означає, що міністри оборони Андрій Таран і юстиції Денис Малюська збережуть свої посади, а чутки про їх звільнення і призначення міністром оборони нардепки Ірини Верещук – це лише невдалий жарт.

Втім, ЗМІ повідомляли, що своїх посад цієї осені можуть позбутися від трьох до п'яти членів Кабміну.

Читайте також

1