У Житомирі протестувальники захопили облраду та вимагали зниження тарифів

На акцію протесту зібралось близько 300 людей
У Житомирі протестувальники захопили облраду та вимагали зниження тарифів
Протест у Житомирі (фото: suspilne.media)
15 Січня 2021, 15:39
читать на русском

У Житомирі місцеві мешканці, які вийшли на акцію протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги, прорвались крізь охорону до будівлі облради.

Про це повідомив один з учасників акції у Facebook.

Невдоволені люди штурмом взяли приміщення обласної ради.

Якщо депутати не розуміють проблем своїх виборців, тоді виборці йдуть до них, - підписав відео протестувальник.

Згодом учасників акції протесту представники міської влади Житомира запросили до сесійної зали для обговорення ситуації.

Протест у Житомирі

Протест у Житомирі (фото: suspilne.media)

Також 15 січня житомиряни уже втретє вийшли на протест проти підвищення цін на комуналку. Протестувати розпочали на території двох підприємств – "Житомиргаз" та "Житомиргаз Збут". На акцію зібралось близько 300 людей, пише Суспільне.Житомир.

Протест у Житомирі

Протест у Житомирі (фото: suspilne.media)

Нагадаємо, що сьогодні по всій Україні люди знову вийшли на акції протесту проти підвищення комунальних тарифів. Вони перекрили траси та вимагають зниження цін.

Читайте також

Також 11 січня українці також виходили на акції протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Вони протестували під міськрадами та перекривали дороги.

Як відомо, Кабінет міністрів України до кінця опалювального сезону планує встановити фіксовану ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн за кубометр. Це рішення повністю запрацює вже з лютого.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" планує забезпечити природним газом побутових споживачів за регульованою ціною 6,99 грн за куб. м до завершення карантину або опалювального сезону.

Читайте також наш матеріалЗниження цін на газ: популізм та загроза співпраці з МВФ, чи гостра необхідність