В Україні немає жодного регіону із "червоною" зоною - МОЗ

МОЗ розглядає питання про введення адаптивного карантину
В Україні немає жодного регіону із "червоною" зоною - МОЗ
Максим Степанов Фото: Фейсбук
2 Лютого 2021, 10:35
читать на русском

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов підкреслив, що в Україні немає жодного регіону, який перебував би в "червоній" зоні.

Про це він заявив під час брифінгу 2 лютого.

На сьогодні у нас за рівнем захворюваності немає ні однієї адміністративної одиниці, яка перебувала б у "червоній" зоні, - заявив міністр.

До того ж Міністерство охорони здоров'я найближчим часом винесе на розгляд Кабінету міністрів питання про введення в Україні адаптивного карантину.

Читайте також

Нагадаємо, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні розглядається можливість переходу до адаптивного карантину.

За його словами, у низці областей можливе більше послаблення карантинних заходів – до рівня, який відповідав жовтій та зеленій зоні. Також під час наради у президента, Шмигаль повідомив, що в Україні вперше за тривалий час кількість активних хворих на коронавірус опустилася нижче 200 тисяч.

Водночас попри зменшення показників нових випадків та летальності, за минулий тиждень зросла кількість госпіталізованих – 12 147 осіб проти 11 630 позаминулого тижня.

А 25 січня в Україні перестав діяти "січневий локдаун"Президент України Володимир Зеленський навіть привітав українців із завершенням локдауну.

1