Ющенко розповів про здоров`я першого президента Кравчука

Леонід Кравчук все ще бореться з хворобою серця
Ющенко розповів про здоров`я першого президента Кравчука
Леонід Кравчук (фото: УНІАН)
24 Серпня 2021, 16:26
читать на русском

Третій президент України Віктор Ющенко повідомив про стан здоров'я першого президента Леоніда Кравчука.

Про це пише УНІАН.

За словами Ющенка (досьє Віктора Ющенка), Кравчук досі хворіє і бореться з недугою.

Бореться ... Леонід Макарович сильний. І той іспит, який перед ним постав, - я переконаний, що він його на лопатки покладе, та й все, - сказав Ющенко.

Нагадаємо, Кравчук (досьє Леоніда Кравчука) перебуває в лікарні ще від 29 червня, тоді йому зробили операцію на серці. Наразі інших подробиць про стан здоров'я першого президента України немає.

28 червня Кравчук уперше не прийшов на святкове засідання в Раду до Дня Конституції через погане самопочуття. 29 червня стало відомо, що перший президент України Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Пізніше в  Офісі президента заявили, що поки що не розглядають можливість заміни 87-річного голови української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу. Як відомо, Кравчук з липня 2020 року є головою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі на громадських засадах.

26 липня стало відомо, що після операції Кравчук вже місяць підключений до апарату ШВЛ в одній з київських лікарень.

Про шістьох президентів України, їхні досягнення та провали, читайте у матеріалі Парламент.ua: Шість президентів незалежної України: хто і чим запам'ятався.

Читайте також

1