Заховався у вентиляційній кабіні трейлера: ЗМІ розповіли, як Саакашвілі перетнув кордон з Грузією

Вантажівка прибула з України поромом в порт міста Поті
Заховався у вентиляційній кабіні трейлера: ЗМІ розповіли, як Саакашвілі перетнув кордон з Грузією
Міхеіл Саакашвілі Фото: УНІАН
4 Жовтня 2021, 09:24
читать на русском

Колишній президент Грузії, а зараз громадянин України Міхеіл Саакашвілі перетнув кордон нібито у вентиляційній кабіні трейлера з овочами.

Про це повідомили грузинські ЗМІ, пише CNews.

Зазначається, що водій трейлера Ельгуджа Цомая допоміг Саакашвілі перетнути кордон Грузією. Він також є власником квартири, де заарештували політика.

Водночас, за інформацією ЗМІ, вантажівка прибула з України поромом в порт міста Поті. А Сааакашвілі всю дорогу ховався у вентиляційній кабіні трейлера. Потім водій вантажівки змінив автівку і на власному транспорті відвіз Саакашвілі до Батумі.

Крім того, відео про прибуття у Грузію було зняте Саакашвілі вже у Тбілісі. При цьому журналісти заперечуються, що політик впродовж чотирьох днів перебував у країні.

У виданні зазначили, що у водія трейлера Ельгуджі Цомая раніше були проблеми з законом в Україні.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії, а нині громадянин України прилетів на свою батьківщину для участі у місцевих виборах.

Міхеїл Саакашвілі був президентом Грузії з січня 2004 року по листопад 2013 року. У 2013 році він покинув країну за кілька днів до закінчення терміну президентських повноважень. Відразу після цього проти нього було порушено чотири кримінальні справи, за двома з яких вже винесені вироки. У січні 2018 року Тбіліський міський суд заочно засудив Саакашвілі до трьох років позбавлення волі у справі про вбивство у 2006 році співробітника Об'єднаного банку Грузії. У червні 2018 року суд засудив його до шести років позбавлення волі у справі про побиття у 2005 році депутата.

Читайте також

1