Зеленський буде просто кульгавою качкою: Разумков про майбутні президентські вибори

Ексспікер Ради не виключає, що вибори президента відбудуться достроково
Зеленський буде просто кульгавою качкою: Разумков про майбутні президентські вибори
Дмитро Разумков (фото: rada.gov.ua)
31 Січня 2022, 16:08
читать на русском

Колишній спікер Верховної Ради, народний депутат, голова міжфракційного об'єднання "Розумна політика" Дмитро Разумков не впевнений, що політична партія "Слуга народу" потрапить до коаліції в парламенті наступного скликання.

Про це він розповів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Я взагалі не впевнений, потрапить "Слуга народу" до коаліції наступного парламенту чи ні. І Зеленський буде просто кульгавою качкою. І тоді, найімовірніше, будуть дострокові президентські вибори, - сказав Разумков.

Він вважає малоймовірним варіант дострокового припинення повноважень нинішнього парламенту президентом.

Президент тягтиме до останнього, тому що розуміє, що він у новий парламент проведе абсолютно іншу фракцію, дуже незначну, у порівнянні з тією, яка є на сьогодні… Він упиратиметься і триматиметься за владу всіма можливими способами, щоб залишилася сьогоднішня розстановка сил у парламенті, - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, днями ексспікер Верховної Ради України Дмитро Разумков презентував у Києві свою всеукраїнську організацію "Команда Разумкова". Раніше  Дмитро Разумков підтвердив, що братиме участь в президентських та парламентських виборах. Але він не сказав, чи балотуватиметься саме на пост президента. У грудні він оголосив набір людей до своєї нової команди.

Читайте також

1