Зеленський провів першу нараду на самоізоляції

Президент в онлайн-режимі провів нараду щодо вирішення проблем Енергоатому
Зеленський провів першу нараду на самоізоляції
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента у Facebook
10 Листопада 2020, 15:13
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський провів першу селекторну нараду, перебуваючи на самоізоляції після того, як дізнався про позитивний тест на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зазначається, що нарада була присвячена питанням роботи НАЕК "Енергоатом".

Читайте також

У ній взяли участь прем'єр-міністр України Денис Шмигаль (досьє Шмигаля), в. о. міністра енергетики України Ольга Буславець, голова парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, заступниця керівника Офісу Президента Юлія Ковалів, т. в. о. президента "Енергоатому" Петро Котін та його заступники, а також представники органів безпеки.

За результатами обговорення поточного стану НАЕК "Енергоатом" Зеленський (досьє Зеленського) наголосив на необхідності невідкладно врегулювати питання заборгованості перед компанією за поставлену електроенергію, що дасть змогу забезпечити її подальшу стабільну роботу та повною мірою фінансувати програми капітальних інвестицій, спрямованих на розвиток та підтримання безпеки експлуатації АЕС.

Також було наголошено на потребі посилення урядом виконання функцій з управління НАЕК "Енергоатом" відповідно до зазначеного указу та пришвидшення розробки та ухвалення необхідних законодавчих змін.

Читайте також

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

10 листопада дружина президента Олена Зеленська повідомила, що її чоловік почувається добре і продовжує працювати на самоізоляції.

Раніше прессекретарка президента Юлія Мендель, коментуючи новину про те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірус, написала, що  "на жаль... Президент почувається добре", маючи на меті проінформувати читачів про стан здоров'я Зеленського.

Більше про виявлення коронавірусу у Зеленського читайте у матеріалі Парламент.UA: "На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку"

1