Жодних обмежень під час свят на міжнародні перельоти не буде - Кулеба

Авіасполучення працюватиме у звичайному режимі
Жодних обмежень під час свят на міжнародні перельоти не буде - Кулеба
Літак (фото: Pexels)
24 Грудня 2020, 14:12
читать на русском

У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що жодних обмежень на міжнародне авіасполучення не планується. Рейси в інші країни здійснюватимуть у звичайному режимі на новорічні свята.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу.

Кулеба (досьє Дмитра Кулеби) запевнив, що в уряду немає планів обмежувати подорожі громадян.

Уряд розуміє, що люди налаштувалися на свята й не планує запроваджувати обмеження на авіасполучення, - зазначив глава МЗС.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України дозволив закладам громадського харчування у новорічну ніч працювати до сьомої години ранку.

Читайте також

Раніше стало відомо, що у Києві доступ до головної ялинки в Києві не будуть обмежувати для відвідування киян і гостей столиці. Лише у місцях скупчення людей, у місцях для розваг, можливі певні карантинні обмеження.

Щодо відкритого простору, прогулянок в парку, біля ялинки у місцях, де буде святкування, ніяких обмежень не буде. Контроль буде лише біля місць для розваг.

У Києві також будуть проводитись перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів ресторанного бізнесу та новорічних локацій у звичайному режимі. Жодних спеціальних рейдів не буде.

Читайте більше про святкові локації у Києві в нашому матеріалі: Цьогорічні ярмарки та ялинки: де святково відпочити з родиною у Києві.