Журналісти каналів Медведчука не зможуть працювати у Верховній Раді

У них забрали акредитацію на ведення журналістської діяльності у парламенті
Журналісти каналів Медведчука не зможуть працювати у Верховній Раді
Фото: УНІАН
13 Лютого 2021, 14:08
читать на русском

У телеканалів Віктора Медведчука, які потрапили під санкції, забрали акредитацію на ведення журналістської діяльності у Верховній Раді.

Про це повідомив народний депутат з фракції "Голос" Роман Лозинський у Facebook.

В медведчуківських помийок забрали акредитацію на ведення журналістської діяльності в стінах Верховної Ради, - написав депутат.

На думку Лозинського, це рішення цілком справедливе, оскільки ці "рупори пропаганди", тобто телеканали "112 Україна", ZIK та NewsOne, займалися не журналістикою, а лише підривною діяльністю і дискредитацією проукраїнських сил парламенту.

Читайте також

Минулого тижня депутат звернувся до голови ВР Дмитра Разумкова та голови апарату ВРУ Михайла Теплюка з вимогою скасувати акредитацію для представників Zik, Newsone i 112.

Згодом підкріпив ці звернення виступом з трибуни. Ви чудово пам'ятаєте, як палало в п'ятої колони кремля ОПЗЖ. Просто заплющіть очі та уявіть, як палає зараз, коли справу зроблено, - зазначив депутат.

За словами Лозинського, розслаблятися не потрібно, оскільки це не останні диверсійні ЗМІ в Україні.

Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Депутат від партії Медведчука Вадим Рабинович (досьє Вадима Рабіновича) заявив, що у зв'язку з закриттям телеканалів ОПЗЖ ініціює процедуру імпічменту президента Зеленського. 

Читайте також наш матеріал"Тепер з екранів брехатиме лише Зеленський: у соцмережах обговорюють санкції на канали Медведчука"

1