Данілов пояснив, чому росія не хоче обмінювати Медведчука

Медведчук просив обміняти його на полонених українців
Важливо
Данілов пояснив, чому росія не хоче обмінювати Медведчука
Медведчук Фото: скрін з відео СБУ
21 Квітня 2022, 12:43
читать на русском

Секретар РНБО України Олексій Данілов вважає, що рашисти не хочуть обмінювати затриманого Віктора Медведчука через те, що в росії він нікому не потрібен.

Про це повідомив Олексій Данілов в ефірі радіо НВ.

Наскільки я розумію, він (ред. Віктор Медведчук) там зараз нікому не потрібен, - сказав Олексій Данілов.

Нагадаємо, 12 квітня Служба безпеки України провела спецоперацію та затримала підсанкційного народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Як згодом стало відомо, російська ФСБ намагалась вивезти депутата-втікача Віктора Медведчука спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви. Однак Служба безпеки України затримала його на виїзді з Київської області.

Дружина олігарха Оксана Марченко після затримання політика почала масово публікувати звернення до президентів різних країн з вимогою сприяти визволенню депутата.

18 квітня Медведчук звернувся до російського президента путіна з проханням про обмін його на маріупольців.

Однак прессекретар президента росії дмитро пєсков заявив лише, що володимир путін бачив звернення затриманого Віктора Медведчука щодо його обміну на полонених з Маріуполя. Однак на це прохання олігарха у кремлі не відреагували.

Більше читайте у нашому матеріалі: Новий "чмоня" або як соцмережі глузують із затриманого олігарха-втікача Медведчука (фото)

Читайте також

1