Десять чартерів і Потап з Настею: як Коломойський святкував день народження (відео)

Олігархові виповнилося 59 років
Десять чартерів і Потап з Настею: як Коломойський святкував день народження (відео)
Ігор Коломойський Фото: УНІАН
17 Лютого 2022, 16:47
читать на русском

13 лютого в Дніпрі відсвяткував 59-й день народження олігарх Ігор Коломойський. На свято приїхали нардепи та бізнесмени, а гостей розважали Потап і Настя Каменських.

Про це йдеться в розслідуванні "Української правди".

Зокрема, журналісти повідомили, що бізнесмен Олег Гороховський прилетів у Дніпро пасажирським літаком і вийшов через загальний термінал, інші гості користувалися VIP терміналом. При спробі зняти гостей VIP терміналу охоронці бізнесмена Олександра Петровського із ножем напали на знімальну групу "Української правди".

За інформацією джерела УП, Петровський був присутній на святі Коломойського.

Всього ж протягом дня з Києва в Дніпро прилетіло близько 10 чартерів. У VIP терміналі побачили машину нардепа Олександра Дубинського, згодом його самого помітили в культурно-діловому центрі "Менора", де й було свято.

Біля центру чергувала охорона, а більшість гостей заїжджали на закрите паркування. Журналісти нарахували близько 20 авто.

Також, за даними джерел УП, на святі був підсанкційний бізнесмен Павло Фукс, співвласник студії "Квартал 95" Тимур Міндіч, бізнесмен Ігор Суркіс, голова правління "Укрнафтобуріння" Михайло Бакуненко.

Свято закінчилося близько 3-ї ночі. Одним із останніх пішов нардеп із депутатської групи "За майбутнє" Юрій Шаповалов.

Гостей розважали Потап і Настя Каменських, однак відео їх прильоту й інших гостей Коломойського стерла охорона бізнесмена Петровського.

Нагадаємо, 25 січня святкував свій 44-й день народження президент України Володимир Зеленський.

Читайте також

1