Консиліум лікарів вирішив відправити Саакашвілі до лікарні - відео

Політик відмовився від усіх медикаментів
Важливо
Консиліум лікарів вирішив відправити Саакашвілі до лікарні - відео
Міхеїл Саакашвілі. Фото: УНІАН
8 Листопада 2021, 16:59
читать на русском

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі відмовився від будь-яких ліків, вітамінів та підтримувальних препаратів.

Про це розповіла уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

Саакашвілі з 6 листопада відмовився від будь-яких ліків, вітамінів та підтримувальних препаратів. Спонукання Міхеїла відмовитися від цих препаратів є нічим іншим як способом позбавлення його життя, - написала Денісова.

Крім цього, кохана політика, народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько, заявила, що консиліум лікарів після відвідин Михеїла терміново зробив заяву про необхідність невідкладного переведення його до лікарні з мультитехнологічною апаратурою.

Ясько також на своїй сторінці опублікувала відео, як перевозять Саакашвілі лікарню в Горі вертольотом - поки ця інформація не підтверджена.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в'язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

Водночас українські прикордонники проводять внутрішнє розслідування щодо виїзду Міхеїла Саакашвілі з України до Грузії.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також