Корнієнко розповів, що не роздавав "слугам" зарплату у конвертах

Політика також не викликали й до НАБУ щодо цього питання
Корнієнко розповів, що не роздавав "слугам" зарплату у конвертах
Олександр Корнієнко Фото: УНІАН
15 Грудня 2021, 11:41
читать на русском

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що його не викликали на допит в НАБУ щодо зарплатні в конвертах депутатам з фракції "Слуга народу".

Про це віцеспікер сказав в інтерв'ю журналістам 16 грудня, пише Цензор.НЕТ, зазначивши, що й з інших питань його не викликали.

Я був одного разу в НАБУ. Ми з покійним Антоном [Поляковим] ходили "здаватися" щодо виборів. У Антона була підозра, що в списках продавалися місця. Ми з детективами швидко розібралися, що це не підслідність НАБУ. На цьому історія і закінчилася, - пояснив Корнієнко.

Він наголосив, що сам зарплатню у конвертах не отримував та не роздавав її своїм колегам, коли був на посаді першого заступника голови фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, що померлий народний депутат з депутатської групи "За майбутнє" Антон Поляков надав свідчення до НАБУ про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів.

Народна депутатка від "За майбутнє" Анна Скороход, яка раніше була в "Слузі народу", підтвердила інформацію про те, що "слуги" отримують ще зарплатню в конвертах.

Читайте також

1