Монастирський заявив, що гелікоптери ДСНС можуть використовувати посадовці

Відомча авіація використовувалася постійно, згідно з протоколами
Монастирський заявив, що гелікоптери ДСНС можуть використовувати посадовці
Денис Монастирський (фото: УНІАН)
26 Листопада 2021, 11:23
читать на русском

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що окремі посадові особи можуть використовувати відомчу авіацію, зокрема гелікоптери ДСНС, згідно з протоколами. За його словами, це є звичайною практикою.

Про це міністр під час брифінгу, пише Укрінформ.

Відомча авіація використовувалася постійно, згідно з протоколами, відповідними посадовими особами. Це є звичайна практика, вона була і буде, - сказав Монастирський.

За його словами, це цілком нормальна ситуація, коли посадові особи з використанням певних звернень, певної процедури, використовують відомчу авіацію.

Монастирський наголосив, що ознайомився з журналістським розслідуванням "Української правди" щодо нібито використання гелікоптерів ДСНС для святкування дня народження глави Офісу Президента Андрія Єрмака. За його словами, всі інші коментарі були вичерпно надані Офісом президента.

Нагадаємо, що день народження керівника Офісу президента Андрія Єрмака святкували на державній дачі в Карпатах, а гостей доставляли на гелікоптерах ДСНС.

Читайте реакцію соцмереж на ювілей Єрмака в Карпатах: Регоче вся країна: як українці відреагували на "Велике святківництво" Єрмака на держдачі

Читайте також

1